Wednesday, August 5, 2009

Naufal da Ada Basikal.....

Aku mmg tingin sgt2 nk belikan Naufal basikal yg mcm ni... Penah tgok kt kg tp rege nyer mahal... Pas2 ari tu tgok mak ngan abah Mifdhal belikan mifdhal tricycle ni.... Btambah la xcited aku coz nampak mifdahl mcm best jer naik basikal dia.... Wpun namanye tricycle tp aku lg senang sebut basikal la.... k samb citer balik.... Kbetulan ari tu aku mc 2 ari.... so pe lg ambik pluang g jalan2 ngan jiran sblh umah aku... Anie (cina lg tau tp kita org ttp blh ngam)... Nmpak la benda ni n kbetulan rege dia murah lak apa lg aku pn rembat la tuk Nuafal..... Xtau la rege nye murah sbb dia mmg jual murah or sbb e2 kedai cina kbtulan aku g ngan cina jgk jd dia bg rege sekaum kot.... Tp yg sedih nyer coz aku penah citer ngan Daddy nk belikan Naufal benda ni tp daddy kata tgu daddy balik la... kita beli sama2.... tp aku xsabar.. trus g beli jgak.... Soorry ye D bkn nyer pe kalu tgu D nanti Naufal da leh jalan br D balik mcm ne nk main ngan basikal ni lg... Nanti D belikan Naufal benda lain yek...... Sorrrrryyyyy.......


Ni la upe nyer 1st time naik benda ni..... Tersengeh jer.....

Tgok la mulut 2 manis bkn main.... Tenganga jer......

Aksi lasak Heroku.... Siap Bdiri lg.... Nak tjuk aksi la tu.....

Gambaq bwh lak mcm biasa la nk pomen......

Last2 basikal nyer dtarik bersama walker.....
Kederat btul la heroku ni.... Blh dibuatnyer beberapa pusingan
naik walker sambil menarik basikal..... Aduhduhduhhhhh.....




p/s nanti kalu ade masa aku masukkn vidoe coz aku sempat la rakam aksinyer tu....

1 comment:

  1. cantiknye..basikal naufal. Nanti boleh race dgn abg ariff..

    ReplyDelete