Thursday, March 31, 2011

Bila La Nak Update Blog Niiiiiiii

sesungguhnya da lama aku mninggalkn blog ni.... bila la agaknya aku dapat mengupdate semula blog ni......

Friday, June 11, 2010

Cuba Serkop Tok.....

Ni la upe nyer kalu hero mummy pakai serkop tok.... Encem ke Comey?????? Kuang3.... skrg ni bkn main lg hero sorang ni.. pantang jumpa skaf tok or mummy, mesti nk dcubanyer.... pas2 mesti akan tnya mmy encem???? Mummy pun layan jela...... tgok la aksinyer....


sempat senyum lg..... sonak la tu......


tak bukak la tu......


tgh tnya encem ke????


mata nyer........





Thursday, June 10, 2010

Naufal Teman Pak Usu G KPJ(Ipoh Specialist)

8 Jun 2010.... Pak Usu ada treatment kt Ipoh Spec Hospital.... So Naufal pn xnk ketinggalan tuk temankn Pak Usunyer.... Apa lg kan main sonok lg la Abg Encem tu kalu dapt g tmpt2 mcm tu... yela acara bebas kn.... tgok la aksinyer mana reti duk diam....



Gatal tinga2....

Takut kena marah la tu kalu wat muka camtu....


kontrol macho......


Tuesday, June 8, 2010

JENG....JENG... JENG.... Naufal Nk Dapat Adik....

JEng...JENG...JENG.... Pada tanggal 2.11.2009 aku positif ngandung lg.... xtau la prsn aku masa tu... gembira ada, xsangka pn ada n mcm sukar tuk dpercayai pn sama.... mana xnyer Naufal br je mencecah umur setahun masa tu.... Masa tu lak bibik br lari dr umah n Naufal pn rasanya xterurus... ngan aku yg terpaksa berulang dr kg ke ipoh hampir 220km setiap hr tuk pergi n blk keje.... dan yg paling sedihnyer coz daddy br je g keje bebrapa minggu....

Tp apa pn aku terima kedatangan org baru dlm family ni dgn hati yg senang... Mgkn DIA lebih tahu apa yang terbaik tuk kami....Dan bila aku bgtau daddy perkara ni... Dia la org yg paling gembira... coz daddy mmg kalu blh nk bg Naufal adik cepat....


Friday, April 2, 2010

Main Motor Kt Padang Polo

Jom kita layan aksi heroku ni main motor sewa kt padang polo......

Tgok la gayanye....


siap ada bunyi dr mulut lg.... vroommmvrommm


dan akhirnya... ni la gaya....


masih mbetulkan motornya...

knp tolak tu abg... xde minyak ke????


dan bila da penat main motor, main bola lak.... Bola ni mmg akan dibawa ke mana je....











video

Video naufal main motor